Our Phone Number: 053 730 821 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Berichten over Aalst

 1. Stille actie voor Gemeenteraad in Aalst

  25 mei 2019 om 13:29 by Lokale actoren 0 comments

  De Aalsterse Gemeenteraad beslist op dinsdag 28 mei over de toekomst van de armoedebestrijding in de Daensstad. Er zijn 8.500 Aalstenaars in armoede. Zij worden rechtstreeks getroffen. Hoezo? Lees hier het volledige bericht: Donkere wolken

  Wil ook jij solidair zijn? Kom tegen 19u (liefst in het zwart) naar de Grote Markt in Aalst voor de stille, serene actie. Geen politieke symbolen!

  Lees meer

  Tags:

 2. Worden we Oost-Vlaams energieambassadeur?

  22 mei 2019 om 11:15 by Peter Dauwe 0 comments

  Bedrijven uit de regio Aalst kunnen voortaan fiks besparen op hun transportkosten, werkuren (files in de binnenstad, enz.) én CO2-uitstoot. Bovendien bevorderen ze de werkgelegenheid in de sociale economie.

  Met deze nieuw project van de fietskoerierdienst Snel&Wel hebben wij ons met Steunpunt Welzijn kandidaat ‘Energie-ambassadeur Oost-Vlaanderen’ gesteld.

  Lees meer

  Tags:

 3. Steunpunt Welzijn geeft winstaandeel

  22 mei 2019 om 10:50 by Peter Dauwe 0 comments

  Als vzw valt er bij Steunpunt Welzijn natuurlijk geen winst te verdelen. Toch zijn de rechtstreekse voordelen aan verenigingen, organisaties, lokale economie en overheid voor hun klantopdrachten niet min. Het prijsvoordeel levert telkens een mooie besparing op.

  Lees meer

  Tags:

 4. Integrale promotie - KLA4 en Snel & Wel tot uw dienst

  7 mei 2019 om 09:45 by Mathias Van der Borght 0 comments

  Promotioneel drukwerk of informatie ronddragen is één zaak, het aanmaken en organiseren is ook niet te onderschatten. Lees hier hoe Steunpunt Welzijn met een gecombineerd aanbod van Kla4 en Snel&Wel jou van dienst kan zijn.

  Lees meer

  Tags:

Close