Our Phone Number: 053 73 08 93 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Integrale promotie - KLA4 en Snel & Wel tot uw dienst

Integrale promotie - KLA4 en Snel & Wel tot uw dienst

7 mei 2019 om 09:45 by Mathias Van der Borght

VzwWelzijn2019(C)STUDIONUNU-182.jpg

Promotioneel drukwerk of informatie ronddragen is één zaak, het aanmaken en organiseren is ook niet te onderschatten. Lees hier hoe Steunpunt Welzijn met een gecombineerd aanbod van Kla4 en Snel&Wel jou van dienst kan zijn.

Heel wat organisaties, ondernemingen en overheden doen met succes een beroep op het gecombineerd promotie-aanbod van Snel&Wel en Kla4.

Bij de voorbereiding van het te bedelen drukwerk komt heel wat kijken. Denk maar aan het sorteren van het drukwerk, het verzamelen en op orde zetten van adressenlijsten, plooiwerk, het printen en kleven van etiketten, het samenvoegen van verschillende flyers of brieven, … . Al deze taken worden graag voor jullie verzorgd door Kla4, de sociale economie-dienst die hier gespecialiseerd is.

Het drukwerk uiteindelijk ronddragen en bussen is ook een tijdrovende bezigheid. Hiervoor staat Snel&Wel in. Jarenlange terreinkennis en dienstverlening op maat zijn de troeven.

De combinatie van beide diensten geeft een grote meerwaarde. Maak er gebruik van!  Zo kan zowel de voorbereiding als de effectieve bedeling uitbesteed, zodat je je kan focussen op je kerntaken. Heb je vragen of wens je wat meer informatie? Dan kan je terecht bij kkla4@welzijn.net.

Tags:

Repair Café Aalst

Is je fiets, lievelingsjurk, broodrooster of parelkrans stuk? Niet getreurd! Repair Café Aalst geeft spullen een tweede leven. Het is een gratis ‘repareerbijeenkomst’. Jij brengt te herstellen spullen mee, samen bekijken we hoe ze te herstellen.

Telkens van 11u tot 16.30u (laatste inschrijving tot 15u)

Zaterdag 14 december 2019

't Gasthuys, Oude Vismarkt, Aalst

https://www.inkleur.be/repaircafeaalst

Vind een Repair Café in je buurt of wereldwijd: https://repaircafe.org/

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zaalverhuur in Het Wereldhuis

Het Wereldhuis is met het kLETScafé, Zanzibar en grote leskeuken een ontmoetingsplek in Aalst waar iedereen welkom is voor een babbel of een gezamenlijke activiteit. De boekingen voor 2019 lopen op dit moment vlotjes binnen. Wil je zelf iets organiseren? We overlopen nog even het aanbod …
Wij stellen onze ruimtes ook ter beschikking van andere verenigingen, commerciële organisaties of privé-personen om deze te vullen met allerlei activiteiten, feesten, vergaderingen, workshops, bijeenkomsten,…

Het Kletscafé vormt het kloppend hart van Het Wereldhuis en kan dienen als foyer en ontmoetingsruimte. Het kan gehuurd worden voor vergaderingen, ontmoetingsmomenten of andere activiteiten in beperkte kring.
De Zanzibar is een 125 m² polyvalente zaal met retro karakter. Geschikt voor evenementen, recepties, workshops, vergaderingen, teambuildings, presentaties, aperitiefconcerten…
De keuken is ideaal om een kookworkshop te geven, maar kan ook gehuurd worden in combinatie met de Zanzibar of het Kletscafé voor andere gelegenheden.
We hebben ook een extra vergaderzaaltje voor kleine groepen.

Al onze ruimten worden aan voordelige prijzen verhuurd. Wij voorzien ook in het nodige drankaanbod. De Parking Keizerhallen bevindt zich op een boogscheut van het Wereldhuis. Daar kan je ’s avonds gratis parkeren.
Indien je interesse hebt of meer informatie zouden wil, aarzel niet om contact te nemen!

Ik heb interesse

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Close