Our Phone Number: 053 73 08 93 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Steunpunt Welzijn geeft winstaandeel

Steunpunt Welzijn geeft winstaandeel

22 mei 2019 om 10:50 by Peter Dauwe

Als vzw valt er bij Steunpunt Welzijn natuurlijk geen winst te verdelen. Toch zijn de rechtstreekse voordelen aan verenigingen, organisaties, lokale economie en overheid voor hun klantopdrachten niet min. Het prijsvoordeel levert telkens een mooie besparing op.

Vorig jaar leverde Snel&Wel leverde in totaal 326 opdrachten. Naast mailings en geadresseerd drukwerk stijgt vooral de pakjesbedeling (enkel aangeboden op de locatie Aalst): meer dan verviervoudiging sinds 2015.

De digitale duizendpoot Kla4 vervulde 227 opdrachten, vooral aan allerlei organisaties en verenigingen. Naast kopieer- en scandiensten gaat het meer en meer ook op dienstverleningen op maat zoals bijv. grafische ontwerpen, website-aanmaak en voorbereiden van zendingen. De dienstverlening is bijna verdubbeld in omvang tussen 2015 en 2018.

In het Wereldhuis waren 79 organisaties te gast; opvallend is de sterke groei bij families. Zij zijn voor hun feestjes op zoek naar een goed toegankelijke polyvalente zaal met kookgelegenheid.

Tags:

Repair Café Aalst

Is je fiets, lievelingsjurk, broodrooster of parelkrans stuk? Niet getreurd! Repair Café Aalst geeft spullen een tweede leven. Het is een gratis ‘repareerbijeenkomst’. Jij brengt te herstellen spullen mee, samen bekijken we hoe ze te herstellen.

Telkens van 11u tot 16.30u (laatste inschrijving tot 15u)

Zaterdag 14 december 2019

't Gasthuys, Oude Vismarkt, Aalst

https://www.inkleur.be/repaircafeaalst

Vind een Repair Café in je buurt of wereldwijd: https://repaircafe.org/

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zaalverhuur in Het Wereldhuis

Het Wereldhuis is met het kLETScafé, Zanzibar en grote leskeuken een ontmoetingsplek in Aalst waar iedereen welkom is voor een babbel of een gezamenlijke activiteit. De boekingen voor 2019 lopen op dit moment vlotjes binnen. Wil je zelf iets organiseren? We overlopen nog even het aanbod …
Wij stellen onze ruimtes ook ter beschikking van andere verenigingen, commerciële organisaties of privé-personen om deze te vullen met allerlei activiteiten, feesten, vergaderingen, workshops, bijeenkomsten,…

Het Kletscafé vormt het kloppend hart van Het Wereldhuis en kan dienen als foyer en ontmoetingsruimte. Het kan gehuurd worden voor vergaderingen, ontmoetingsmomenten of andere activiteiten in beperkte kring.
De Zanzibar is een 125 m² polyvalente zaal met retro karakter. Geschikt voor evenementen, recepties, workshops, vergaderingen, teambuildings, presentaties, aperitiefconcerten…
De keuken is ideaal om een kookworkshop te geven, maar kan ook gehuurd worden in combinatie met de Zanzibar of het Kletscafé voor andere gelegenheden.
We hebben ook een extra vergaderzaaltje voor kleine groepen.

Al onze ruimten worden aan voordelige prijzen verhuurd. Wij voorzien ook in het nodige drankaanbod. De Parking Keizerhallen bevindt zich op een boogscheut van het Wereldhuis. Daar kan je ’s avonds gratis parkeren.
Indien je interesse hebt of meer informatie zouden wil, aarzel niet om contact te nemen!

Ik heb interesse

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Close