Our Phone Number: 053 73 08 93 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Ben jij de gezochte vrijwilliger?

Ben jij de gezochte vrijwilliger?

28 augustus 2020 om 16:30 by Peter Dauwe

Steunpunt Welzijn zoekt: vrijwilliger met communicatietalent

Ben je iemand die goed overweg kan met sociale media? Vind je een open en duidelijke communicatie belangrijk? Beschik je over de nodige digitale skills en redactionele vaardigheden?

Dan ben jij de persoon die we zoeken! Steunpunt welzijn is op zoek naar een communicatietalent die weet van aanpakken en zijn/haar talenten wil inzetten in het kader van onze organisatie.

  • Taak 1: Je bent mee verantwoordelijk voor de communicatie van een evenement of bijeenkomst. Je voert mee de promotie en tracht zoveel mogelijk mensen te mobiliseren en enthousiasmeren.
  • Taak 2: Het verzorgen van een online post, het opmaken van een leuke affiche/flyer, het verzorgen van een website lay-out…. Zijn allerhande zaken waarmee we bij jou terecht kunnen voor ondersteuning.

Binnen onze organisatie krijg je de ruime om je eigen talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Daarnaast draag je ook op sociaal/maatschappelijk vlak je steentje bij. Voor verder inlichtingen, kan je ons steeds contacteren via rosanner@steunpuntwelzijn.be of telefonisch op het nummer 053/89.06.26. Meer informatie over onze organisatie, kan je terugvinden via onze website: http://www.welzijn.net/. We kijken er alvast naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Repair Café Aalst

Is je fiets, lievelingsjurk, broodrooster of parelkrans stuk? Niet getreurd! Repair Café Aalst geeft spullen een tweede leven. Het is een gratis ‘repareerbijeenkomst’. Jij brengt te herstellen spullen mee, samen bekijken we hoe ze te herstellen.

Telkens van 11u tot 16.30u (laatste inschrijving tot 15u)

Zaterdag 14 december 2019

't Gasthuys, Oude Vismarkt, Aalst

https://www.inkleur.be/repaircafeaalst

Vind een Repair Café in je buurt of wereldwijd: https://repaircafe.org/

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zaalverhuur in Het Wereldhuis

Het Wereldhuis is met het kLETScafé, Zanzibar en grote leskeuken een ontmoetingsplek in Aalst waar iedereen welkom is voor een babbel of een gezamenlijke activiteit. De boekingen voor 2019 lopen op dit moment vlotjes binnen. Wil je zelf iets organiseren? We overlopen nog even het aanbod …
Wij stellen onze ruimtes ook ter beschikking van andere verenigingen, commerciële organisaties of privé-personen om deze te vullen met allerlei activiteiten, feesten, vergaderingen, workshops, bijeenkomsten,…

Het Kletscafé vormt het kloppend hart van Het Wereldhuis en kan dienen als foyer en ontmoetingsruimte. Het kan gehuurd worden voor vergaderingen, ontmoetingsmomenten of andere activiteiten in beperkte kring.
De Zanzibar is een 125 m² polyvalente zaal met retro karakter. Geschikt voor evenementen, recepties, workshops, vergaderingen, teambuildings, presentaties, aperitiefconcerten…
De keuken is ideaal om een kookworkshop te geven, maar kan ook gehuurd worden in combinatie met de Zanzibar of het Kletscafé voor andere gelegenheden.
We hebben ook een extra vergaderzaaltje voor kleine groepen.

Al onze ruimten worden aan voordelige prijzen verhuurd. Wij voorzien ook in het nodige drankaanbod. De Parking Keizerhallen bevindt zich op een boogscheut van het Wereldhuis. Daar kan je ’s avonds gratis parkeren.
Indien je interesse hebt of meer informatie zouden wil, aarzel niet om contact te nemen!

Ik heb interesse

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Close