Our Phone Number: 053 73 08 93 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Oproepen

Oproepen

Koffie staat klaar-gesprek

Met 22 jaar ervaring in het sociaal werk, weten we het wel: élk talent, élke inzet is welkom. Steunpunt Welzijn verwelkomt vrijwilligers met open armen.

Het is dikwijls maar in goed gesprek, dat dit concreet wordt. Daar hoort een kopje koffie bij. Of je nu vooral je ervaring hebt in het bedrijfsleven, gewend bent om vooraan aan het bord te staan, je huishouden bestiert als geen een, vooral weet wie je moet vragen als dit of dat voorvalt, eens helemaal iets anders wil doen of net je kennis sociaal nut wil geven,… je krijgt bij Steunpunt Welzijn een persoonlijk gesprek. Samen maken we ideeën concreet.

Uniek contact: via steunpunt@welzijn.net

Goede doel-activiteiten

Ook dit jaar zal Steunpunt Welzijn een project zijn van Music for Life. Overweeg je om een activiteit in te richten ten voordele van onze initiatieven? We helpen graag mee met de bekendmaking. Als je dat wil, bezorgen we je ook graag een tentoonstelling of ander visueel materiaal.

Plan je een activiteit buiten de eindejaarsperiode? Goede doel-samenwerking is dan natuurlijk ook mogelijk. Laat iets weten. We bekijken samen hoe het succes te verhogen, of dat nu een zomerrally of benefietmuziekavond is…

Fiscaal aftrekbare gift

Geef energie. Geef een boost aan Steunpunt Welzijn. Dat kan heel letterlijk. Jaarlijks staan we voor een aantal zachte investeringen, die ons normaal werkingsbudget te boven gaan. Denk aan vernieuwing van onderdelen voor onze (elektrische) postfietsen, nieuwe batterijen of draagtassen, winterkledij voor de koeriers,…

Dank zij de projectenrekening van de Koning Boudewijnstichting kan je rechtstreeks helpen bij deze investering in een duurzame sociale werking. Deze rekening is erkend voor fiscale aftrekbaarheid van de giften, vanaf 40 euro. Vanaf 50 euro ontvang je bovendien een jaar lang Welzo.

Overschrijven kan op de projectenrekening van de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404 met vermelding ***/128/2893/00003/***.

Kortingen

Bedrijven, organisaties: zou je het niet interessant vinden om een korting toe te staan aan leden van Steunpunt Welzijn? Kies zelf je gewenste formule. Uiteraard maakt Steunpunt Welzijn je aanbod kenbaar aan haar leden.

Info en afspraken: steunpunt@welzijn.net

Close