Our Phone Number: 053 73 08 93 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Geef werk

We zijn jullie enorm dankbaar! De tientallen verenigingen, organisaties, lokale ondernemingen, publieke diensten, scholen… die dagelijks, week na week, zorgen voor een duurzame stroom ‘werk’ voor onze fietskoeriers en bijkomend ook voor de Kla4-ploeg (voor het digitaal kantoorwerk).

Het is ‘win-win’, jullie voordeel is je van harte gegund, maar het neemt niet weg dat je met z’n allen letterlijk sociale tewerkstelling mogelijk maakt. Omgekeerd doet het Steunpunt Welzijn plezier de ‘echte economie’ (zoals we dat noemen) en het bloeiende verenigingsleven een steuntje te kunnen geven. Als we jullie horen over een verhoogde omzet na een mailing, over extra inschrijvingen voor een activiteit na een flyerbedeling,… jawel – ook daarvoor doen we het.

We luisteren graag naar jullie wensen. Persoonlijke dienstverlening en kwaliteit staan voorop. Laat gerust nieuwe vragen weten! We denken mee. Uitbreiding van dienstverlening zien ook wij als een extra troef voor sociaal en duurzaam werk in eigen streek.

Contacteer ons nu!

Close