LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-FLASH 1 november 2019

Beleef ‘duurzame mode’ tijdens de LETS-dag!!

Op 24 november in Oostende beleven we duurzaamheid in al haar facetten. Van boeiende workshops tot inspirerende lezingen. Van uitdagende kunstinstallaties tot een duurzaamheidsmarkt waar innovatieve organisaties en burgerinitiatieven zichzelf voorstellen.

Duurzame mode is een heikel punt. Chemische productiemethoden, uitbuiting in de sweatshops en de overconsumptie van fast-fashion. Het hele modesysteem is aan verandering toe. Verschillende organisaties en innovatieve ondernemingen bouwen mee aan een duurzaam alternatief. Tijdens de LETS-dag ontdek je hoe zij tewerk gaan.

We gaan dieper in op de waarde van onze kledij. Vanuit onze LETS-filosofie herwaarderen we wat voor onszelf misschien geen waarde meer heeft, door dit te delen met anderen. Heb je kledij dat je niet meer draagt? Zamel het in en bouw samen met ons mee aan een duurzame modebeurs.
Meer info

Programma: duurzame mode tijdens de LETS-dag

Lezing Bie Noé
Tijdens de lezing van Bie Noé (B. right) ga je op ontdekkingstocht in het boeiende verhaal achter slow fashion en duurzame mode. Leer tijdens deze inspirerende lezing wat het voor jezelf kan betekenen. Daarbij krijg je ook praktische tips en tricks om zelf aan de slag te gaan met duurzame mode.
Consultaties en workshop Annelies Bruneel
Tijdens consultatie-gesprekken en een inspirerende workshop neemt Annelies Bruneel jou mee in een persoonlijke beleving van duurzame mode. Vanuit deze benadering ontdek je de unieke waarde van kledij.

Ruil je kledij in en kom tijdens de kledingruilbeurs gratis shoppen naar unieke stukken met een diepere waarde. Van 10 u tot 16 u kan je terecht op de modebeurs.

LETS FASHION is een leuk en gratis kledingruil-feest voor volwassenen en kinderen. Je levert vooraf, tijdens de inzameldagen, een bijdrage in de vorm van een paar stukken kledij in zeer goede staat. Hoeveel stukken mag je dan terug gratis meenemen??  Dat wordt een verrassing de dag zelf. Allen… naar de Grote Post !! 
Meer info

LETS-Repair

Zijn die broekspijpen wat te lang, hangt er een knoopje los aan die nieuw geletste bloes, had je gewoon graag wat advies, ook dit kan gedurende de LETS-dag. Je wordt met naald en draad bijgestaan.

Ontdek het hele programma op http://www.letsdag.lets.be/

Verspreid mee de boodschap

Verspreid promomateriaal
We hebben nog promotiemateriaal om verder te verspreiden. Wil je nog meer flyers en affiches verspreiden? Neem gerust met ons contact op en we sturen je met plezier een pakketje op.
Deel ons Facebook-evenement
Maak je ook graag promotie via sociale media? Deel dan de eventpagina van de LETS-dag met je Facebooknetwerk.

Like en deel ons evenement op Facebook!
Meer info

info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven