LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-FLASH juli

Ga deze zomer op reis met LETS

Wil je fietsen, wandelen, dicht bij huis blijven, in eigen land, eigen streek, maar toch een vakantiegevoel ervaren? Zonder winstoogmerk, puur elkaar een toffe ervaring bieden deze zomer? Dat kan!

Hoe werkt het?

Het concept is heel simpel: iedereen die in zijn achtertuin ruimte heeft voor avonturiers met een tentje, kan zich hier aanmelden. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin op de overzichtskaart verschijnt. Zo kan je deze zomer logeren bij een andere letser of rondtrekken van de ene letser naar de andere, met respect voor 'social distancing' want je slaapt en eet buiten.

Ga op ontdekking

Video - LETS mijn tuin
Cabaretier Pieter Verelst en regisseuse Elien Van Aerschot hebben het initiatief 'LETS mijn tuin' uitgetest. Ga jij op reis via LETS en wil je er graag een filmpje over maken of een tekstje rond schrijven? Deel deze dan zeker met ons en wij verspreiden het verder.
Elke tuin heeft een eigen verhaal
Elke tuin is anders. En achter elke tuin schuilt een verhaal. Via 'LETS mijn tuin' ontdek je deze. Van een tuin met een romantisch oude chalet tot een tuin volledig in het teken van de permacultuur.

Wandelen voor de toekomst

Met het project 'Nieuwe Wegen Wandeltocht' maakt de 'Post Corona Movement' een tocht door Vlaanderen. Tijdens deze tocht verzamelen ze ideeën voor het werken aan een betere wereld. Ze vertrekken op 20 juli en de tocht eindigt op 30 juli in Brussel. De deelnemers zijn nog opzoek naar locaties om te overnachten. Een mooi moment dus om jouw tuin open te stellen voor dit initiatief.

Wandel je graag mee of bied jij jouw tuin aan voor een overnachting? Hou ons dan zeker op de hoogte.

Meer informatie over de wandeltocht

ZET je talent in deze zomer

Talent voor talent
Geloof jij ook in talent? Zet jij je in voor talent? Vanuit een organisatie, je hobby's of je LETS-groep? We zijn op zoek naar mensen met een passie voor talent. Want samen zetten we talent sterker op de kaart. We organiseren activiteiten, plannen acties en werken aan initiatieven om talent meer zichtbaar te maken in jouw buurt.
Visueel talent gezocht
Betekent een beeld voor jou meer dan duizend woorden? Heb je een passie voor schilderkunst of maak je graag tekeningen en/of foto's? Neem dan zeker contact met ons op. Want samen zetten we talent meer in de verf. Neem contact op via: woutervd@lets.vlaanderen

Ontdek meer over talent tijdens onze komende workshops:
- Donderdag 13 augustus 19u30 tot 20u30
- Zaterdag 22 augustus 10u30 tot 11u30

LETS Vlaanderen wenst jullie een fijne zomer

VOLG JE ONS AL OP FACEBOOK?

follow-1_w256_facebook.png

info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven