LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-FLASH 21 november 2019

De LETS-dag komt steeds dichterbij

De LETS-dag komt steeds dichterbij. Deze zondag is het zover. Dan verwelkomt de stad Oostende onze LETS-beweging in Cultuurcentrum ‘De Grote Post’. Met lezingen, workshops en tal van activiteiten beleven we die dag samen duurzaamheid.

Kom je als letser met de trein, dan kan je de treinkosten tijdens de LETS-dag binnenbrengen aan één van de loketten.

Meer praktische info over bereikbaarheid en catering vind je hier.

Inschrijven

Het is vrije toegang, maar omdat we veel deelnemers hebben, is het aangeraden om op voorhand reeds voor bepaalde activiteiten in te schrijven. Niet alle activiteiten zijn doorlopend en de plaatsen zijn beperkt. Vul dit inschrijvingsformulier (pdf of Word) in en stuur het op naar woutervd(at)Lets.Vlaanderen. Natuurlijk ben je ook zonder inschrijving meer dan welkom. Meer informatie over het programma vind je hier.

Wil je het klimaatbetoog van Nic Balthazar bijwonen. Win nu een ticket. Mail naar woutervd@lets.vlaanderen. De eerste mailers maken kans op een ticket.

Nieuwe workshop

Prana in de Buurt is een initiatief van Pranic Healing België om buurtbewoners een helpende hand te bieden. Om verschillende interne en externe redenen kan het zijn dat de aan- en afvoer van levensenergie verstoord raakt. Als dit voor langere tijd blijft wordt het lichaam ziek. Met Pranic Healing worden met de handen deze blokkades uit het energielichaam verwijderd waardoor de levensenergie vrij kan stromen en het genezingsproces versnelt. Deze workshop is 1-op-1, waardoor inschrijven zeker aangeraden is.

Actie

Help ons je buurt te verwarmen én verdien er LETS-punten mee! Like de LETS Vlaanderen Facebookpagina en krijg 10 LETS-punten. Deel ons event op je persoonlijke muur en krijg 20 LETS-punten. Doe dit tussen vrijdag 22/11 12u en zondag 24/11 12u en ruil deze punten om voor het aanbod op de duurzaamheidsmarkt

LETS in de pers

LETS werd uitgenodigd voor een interview op de radio. Volg onze Facebookpagina en mis dit niet!

Top foto door: Test Kees
info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven