LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
Nieuwsbrief februari 2019

Voor de LETS-Lens

LETS-GROEP IN DE KIJKER
LETS Limburg viert in 2019 haar 20-jarig bestaan! Ontdek het verhaal van deze kei-toffe LETS-groep van 1999 tot nu, met 2019 als hun feestjaar.
LETS INTEAM
Maak kennis met Filip van LETS Oostende, een levendige letser die van vele markten thuis is!

LETS VLAANDEREN EVENTS

LAAT JE HOREN!

Op 18 mei nodigen we iedereen uit in Hasselt voor de LETS-Debatdag 2019 over wat er leeft binnen LETS in Vlaanderen en Brussel!

Het wordt zeker boeiend want dit jaar kiezen jullie de onderwerpen! Vul de bevraging in en laat ons weten waar jij over wil debatteren in Hasselt. Het invullen duurt 5 à 10 minuten. We horen graag van jou voor 17 maart.

LETS VLAANDERENFEEST 2019

Ook zin in een feestje op 14 september?

LETS Vlaanderen is op zoek naar een enthousiaste LETS-groep om samen met ons het LETS Vlaanderenfeest te organiseren.

Kriebelt het om dit jaar gastgroep te zijn OF om de handen in elkaar te slaan met een bevriende of naburige LETS-groep? Laat het ons weten via info@letsvlaanderen.be en wie weet komen letsers uit heel Vlaanderen en Brussel naar het feest in jouw regio! Wij kijken er alvast naar uit!

Kort nieuws uit LETS-Land

Bestuurslid-communicatiespecialist
Heb je interesse om mee jouw schouders te zetten onder de groeiende LETS-beweging? LETS Vlaanderen zoekt een ‘Bestuurslid-communicatiespecialist' om de Raad van Bestuur te versterken. Klik op 'lees meer' en geef jouw kandidatuur door ten laatste op 22 maart 2019.
Algemene vergadering 16 maart
Op zaterdag 16 maart 2019 verwelkomen we graag elke LETS-groep op de Algemene Vergadering in Leuven (10u-13u) met aansluitend een wandeling door het centrum van Leuven. Bevestig jouw aanwezigheid via info@letsvlaanderen.be
Stuurgroep beleidsplan 2021-2025
Eind 2019 dient LETS Vlaanderen een nieuw beleidsplan voor de periode 2021-2025 in. Wil jij mee nadenken over de toekomstige doelen en uitdagingen voor de LETS-Help Mekaar beweging? Dan ben je van harte welkom in onze LETS Vlaanderen stuurgroep. Laat het ons weten op info@letsvlaanderen.be
Provinciale Regiotafel Limburg
In maart gaat LETS Vlaanderen naar Limburg voor een nieuwe regiotafel! Alle letsers zijn welkom om interessante ideeën voor het nieuwe LETS Vlaanderen beleidsplan te verzamelen. Dit wordt de laatste editie van de regiotafels. Stuur een mailtje naar info@letsvlaanderen.be als je graag wil deelnemen in Limburg!

Tips voor LETS-groepen

Met de oproep “Buurten op den Buiten” ondersteunen de Koning Boudewijnstichting en de Vlaamse Landmaatschappij bewoners die een concreet project willen realiseren voor hun buurt of dorp met landelijk karakter. Het gaat om projecten die de kwaliteit van het leven in een dorp of buurt verbeteren en de contacten bevorderen tussen een ruime en diverse groep van bewoners. Heb je met je LETS-groep of buurtcomité een geknipt project? Dien je aanvraag in tot en met 1 april 2019! Je kan  tot €5.000 financiële steun ontvangen.

Meer informatie HIER

info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven