LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
20 September 2019

Afgelopen zondag konden we genieten van een zonnige en feestelijke editie van het LETS Vlaanderen-feest. Het lekkere eten, de ontspannende en inspannende activiteiten en de opkomst van 165 bezoekers, zowel letsers als niet-letsers zorgden voor een aangename, gezellige namiddag.

Lancering campagne 'LETS verwarmt je buurt, niet de aarde'

Tijdens het feest lanceerde LETS Vlaanderen ook haar nieuwe campagne. Met affiches en flyers willen we de LETS-beweging breder bekend maken en het ecologische, duurzame karakter in de verf zetten.

Het hoogtepunt van de campagne: de LETS-dag op 24 November in Oostende. Noteer deze datum alvast in je agenda! Het belooft een inspirerende dag te worden met een geweldig programma.  

Voor de verspreiding van het promomateriaal rekenen we natuurlijk op de LETS-community. Vanuit LETS Vlaanderen wordt hiervoor een LETS-waardering voorzien. Ook horen we graag jullie ideeën om deze campagne verder bekend te maken. Ben je lid van een vereniging, heb je goede contacten met je gemeente- of stadsbestuur, … en wil je graag meer doen door hen te betrekken?

Samen zetten we LETS sterker op de kaart en sturen we een krachtig signaal voor een duurzamere wereld!

We bedanken graag alle letsers en in het bijzonder LETS Tielt en Molenland, voor hun warme inzet, de prachtige locatie, het lekkere eten en de activiteiten voor jong en oud.

VOLG JE ONS AL OP FACEBOOK?

info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven