LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
Nieuwsbrief april 2019

LETS Vlaanderen events

Wil je meer weten over hoe je als LETS-groep kan samenwerken met andere lokale initiatieven? Zoek je tips en tricks voor de organisatie van jouw kerngroep? Ben je benieuwd naar hoe ze letsen bij LETS Eindhoven? Neem dan deel aan de LETS-Debatdag in Hasselt en laat je inspireren!
Kom luisteren naar Gerard Hautekeur, auteur van 'Van cohousing tot volkstuin', over de sociale dimensie en sociale waarden van de alternatieve economie en doe mee aan een debat over de sociale waarden van LETS!

Bekijk hier het programma op de LETS Vlaanderen website, en op Facebook!

Voor de LETS-lens

LETS-GROEP IN DE KIJKER
Bij LETS Roeselare waarderen de letsers elkaar met "wieltjes". Ontdek hier meer over deze toffe LETS-groep!
LETS INTEAM
Joke Van Haver van LETS Aalter is een overtuigd letser! Lees hier haar LETS-verhaal

Kort nieuws uit lets-land

Werkgroep communicatie
Heb jij zin om mee na te denken over de volgende campagne van LETS Vlaanderen? Je bent van harte welkom bij de werkgroep communicatie. De eerste bijeenkomst gaat door op maandagavond 13 mei in Brugge. Geef een seintje als je er erbij wil zijn!
Nieuw softwaresysteem LETS-C
Al drie LETS-groepen stapten over naar LETS-C, het nieuwe LETS-softwaresysteem in beheer van LETS Vlaanderen. Contacteer ons via info@letsvlaanderen.be als jouw LETS-groep ook wil overstappen of voor meer informatie. Op 7 mei is er 's avonds een vergadering in Brussel voor de admins van geïnteresseerde LETS-groepen.

Tips voor LETS-groepen

 

Dag van het Park

In mei kan je in o.a. Sint-Niklaas, Antwerpen, Mechelen, Poperinge en Beveren naar de Dag van het Park. In Genk is er zelfs de Maand van het Park! Ben je nog op zoek naar een toffe activiteit voor jouw LETS-groep? De Dag van het Park is een ideale gelegenheid om iedereen op te trommelen, een potluck te organiseren en elkaar beter te leren kennen, en het kost je niets!

Geen Dag van het Park in jouw buurt? Organiseer dan gewoon zelf een toffe picknick in het park in de buurt met jouw mede-letsers!

info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven