LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
Nieuwsbrief juni 2019

LETS Vlaanderen-feest op 15 september, tielt

De LETS-groep Tielt en Molenland zet samen met LETS Vlaanderen zijn beste beentje voor op zondag 15 september met een gevarieerd programma op het LETS Vlaanderen-feest. Geen debatten of discussies maar veel mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen en vooral gezelligheid troef met lekkere hapjes en drankjes, live muziek, wandelingen, workshops en een uitgebreid buffet!

Wil jij graag een workshop of activiteit begeleiden op het feest? Laat het ons dan zeker weten op info@letsvlaanderen.be!

Tielt is een mooi, rustig stadje waar het leuk wandelen, fietsen en terrassen is. Door zijn strategische ligging op de Tieltse Cuesta was het de Duitse militaire hoofdstad in WOI, maar de Tieltenaren vergeten liever deze sombere periode en houden meer van… feesten!
LETS Tielt en Molenland zorgt ook voor overnachtingen, zo maak je er zonder moeite een weekend uitstap van met jouw LETS-groep.

Binnenkort maken we het programma bekend en krijg je de mogelijkheid om in te schrijven.

LETS-dag op 24 november, Oostende

Neem jouw agenda en blokkeer zondag 24 november voor de LETS-dag in Oostende!

LETS Vlaanderen organiseert de LETS Inspiratiedag voor het brede publiek en iedereen die wil ruilen, delen, geven en waarderen. De hoofdacts zijn al gekend: Nic Balthazar brengt zijn klimaatbetoog met link naar LETS; Rudy Vandamme zoekt zin met LETS; Magda Ral performt met het publiek; Katrien Mazijn initieert ons in LETS-dance en kleinVerhaal presenteert haar nieuwste kortfilm. Er zal ook een markt zijn waar bezoekers kennis kunnen maken met LETS.

Wordt vervolgd…

Kort nieuws uit lets-land

LETS Vlaanderen zoekt educatief- communicatiemederwerker
LETS Vlaanderen is op zoek naar een tijdelijke vervanging voor Joke, de educatief-communicatiemedewerker die in zwangerschapsverlof gaat. De vervanging loopt voor zes maanden, van 2 september 2019 tot en met 28 februari 2020.
Heb je interesse om ons team tijdelijk te komen versterken? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar info@letsvlaanderen.be
Welkom Frans in het bestuur!
Frans Thoen is sinds juni bestuurslid en ervaringsdeskundige communicatie bij LETS Vlaanderen.
Frans is jonggepensioneerd na een beroepsleven als directeur IT in verschillende grote bedrijven en zaakvoerder van ORBID (professionele diensten voor KMO’s). Hij is opa van 7 kleinkinderen en gepassioneerd door zijn vrouwtje, reizen, bridge, astrofysica en… LETS!
Sinds 2 jaar is hij kernlid van LETS Tielt en Molenland.
info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven