LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-flash september 2019

Op 15 september organiseert LETS Vlaanderen in Tielt samen met LETS Tielt en Molenland een dag voor het hele gezin met tal van activiteiten waaronder volksspelen, high tea, kindertheater, (stads)wandelingen, legendes en nog veel meer. Je kan ook komen kijken naar de nieuwste eco-comedy van Low Impact Man Steven Vromman. Maak er voor jouw groep een LETS-activiteit van en reis samen naar Tielt.

Het is een open feest, dus neem al je buren, vrienden en familie mee. We kijken er naar uit om er een onvergetelijke dag van te maken en doen een warme oproep om samen LETS te vieren en ondertussen nog breder bekend te maken.

We zoeken nog enkele letsers

Wil jij graag een handje meehelpen op het feest? We zoeken nog enthousiaste letsers die willen helpen bij volgende activiteiten: assistentie in de bar, bereiden van gerechten, kinderactiviteiten begeleiden. Contact: info@letsvlaanderen.be
Weekendje weg

Maak er een leuk weekendje van en overnacht zaterdag in het inspirerende oude minderbroederklooster van Tielt. Contact: info@kcvvlaanderen.be

PROGRAMMA

 enlightenedBreng jouw strips, cd's, lp's en dvd's mee naar onze doorlopende ruilbeurs en ga met nieuwe naar huis!

Speciaal voor de juniors: tal van doorlopende kinderactiviteiten, waaronder een kinderzoektocht (samen met de ouders) in Tielt, een verhaalmoment voor kleuters en kindertheater Piekenot.

JOUW BIJDRAGE

We vragen een kleine bijdrage voor jouw deelname aan het feest en de aperitief, het koud buffet en/of high tea. Meer informatie

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Huis Mulle de Terschueren - Ieperstraat 46, 8700 Tielt

Trein: Treinreizigers hebben een rechtstreekse verbinding vanuit De Panne, Leuven, Brussel, Aalst, Gent-Sint-Pieters, ... Daarna is het van het station slechts een kwartiertje te voet, of 10 minuutjes met de bus.  

Andere vervoersopties: Kom je liever met de fiets, de auto (let op: het is autovrije zondag) of het openbaar vervoer, dan kan je hier meer informatie vinden. 

VOLG JE ONS AL OP FACEBOOK?

info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven