LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-FLASH augustus

Online workshops op 13 en 22 augustus

Met LETS geloven we in de kracht van talent. Iedereen heeft talent en door talenten samen te brengen bouwen we aan een veerkrachtiger samenleving. We stimuleren, ondersteunen en waarderen elkaar. Zo vormen we een sterk netwerk.

We organiseren in augustus 2 (online) workshops rond het openbloeien van talent. Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar wat 'talentbloei' inhoudt en hoe we onze talenten kunnen inzetten.
Donderdag 13 augustus
Van 19u30 tot 20u30:
we gaan samen op zoek naar hoe talent vanuit verschillende invalshoeken benaderd kan worden. Zo scheppen we een concreter beeld van wat het begrip 'talentbloei' inhoudt. We delen daarbij praktische tips om zelf met talentbloei aan de slag te gaan.
Zaterdag 22 augustus
Van 10u30 tot 11u30:
tijdens deze workshop werken we actief rond talentbloei. Hierbij gaan we met elkaar in gesprek, want talent komt het best bovendrijven wanneer we elkaar kunnen stimuleren en ondersteunen.

Een ander perspectief op talent

Tijdens de workshops maken we kennis met verschillende perspectieven om op een andere manier te kijken naar talent. Wat betekent talent voor jou?

Talentbloei vanuit je krachten
We zetten mensen in hun kracht. Het gaat over zelfvertrouwen, zelfacceptatie en erkenning. Het gaat over wat je wél kan. Tijdens de workshop ontdek je hoe je vanuit deze houding naar jezelf en anderen kan kijken.
Talentbloei vanuit spel en expressie
Hoe leer je jezelf kennen en hoe bouw je zelfvertrouwen en zelfacceptatie op? Het spelen van een spel kan hierbij een inspirerende en stimulerende rol hebben. Ontdek er alles over tijdens de workshop.
Talentbloei als diepere verbinding
Het werken met talent gaat niet enkel over hoe je naar jezelf kijkt. Het gaat ook over hoe we in het leven staan. Talentbloei gaat over de verbindende relaties die we met elkaar aangaan.
Talentbloei in samenwerking
Het tot bloei laten komen van je talenten doe je niet alleen. Dit doen we samen door met elkaar in dialoog te gaan en samen te werken. Tijdens de workshop ontdekken we hoe we elkaar verder kunnen ondersteunen in dit proces.

LETS Vlaanderen zet in op talent, jij toch ook?

In 2020 zetten we met LETS Vlaanderen extra in op talent. We voeren hierrond campange en organiseren tal van activiteiten, workshops, lezingen, ... We roepen de LETS-groepen op om in het weekend van 21 en 22 november LETS-activiteiten te organiseren. 

Oproep:
Organiseer een LETS-activiteit in het weekend van 21 en 22 november

Organiseer je een LETS-activiteit, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen met de verdere promotie en nemen deze activiteit op binnen de ruimere campagne. Neem contact op via: woutervd@lets.vlaanderen

VOLG JE ONS AL OP FACEBOOK?

Facebookpagina
'LETS Vlaanderen': volg het laatste nieuws, campagnes en andere acties van LETS Vlaanderen via deze pagina.
Facebookgroep
'LETS Vlaanderen - groep voor LETSers': deel tips, ervaringen, vragen, ideeën, ...
info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven