LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-flash april 2019

LETS inspireert!

Op 18 mei nodigt LETS Vlaanderen iedereen uit in Hasselt voor de LETS-Debatdag 2019 over wat er leeft binnen LETS in Vlaanderen en Brussel!

Bekijk hier het programma op de LETS Vlaanderen website, en op Facebook!

Programma

09u30 Onthaal en verwelkoming
10u00 Kennismakingsmoment
10u30 Uitwisselen van goede praktijken: Hoe werk je als LETS-groep samen met lokale initiatieven, organisaties, etc? Een aantal LETS-groepen delen hun ervaringen.
12u00 Goede praktijken workshop: Organisatie van de kern van een LETS-groep

13u00 Potluck en netwerking

14u00 LETS-inspiratiemarkt met o.a. LETS Eindhoven
14u30 Over de sociale waarden van LETS en de positie en kracht van kwetsbare mensen in een LETS-groep: spreker Gerard Hautekeur, schrijver van Van cohousing tot volkstuin, met aansluitend debat
16u00 Einde

 enlightenedPotluck lunch meegebracht door alle deelnemers

Filmvoorstellng A Plastic Ocean
's Avonds kan je naar een filmvoorstelling over de 'plastic soup' in onze oceanen, mede georganiseerd door LETS Limburg. Schrijf je in bij Vormingplus en waardeer 5 drepkes (= 15mins) na de voorstelling. Er is aansluitend een marktje.
Kinderanimatie
Jouw kinderen beleven ook een leuke dag in Hasselt door de animatie verzorgd door de letsers van LETS Limburg. Duid bij jouw inschrijving aan hoe oud jouw kinderen zijn en breng ze gerust mee naar de Debatdag!
Overnachten in Hasselt
Maak er een weekendje Hasselt van en proef van de Limburgse gastvrijheid! Duid bij jouw inschrijving aan dat je wenst te overnachten in Hasselt en we brengen je in contact met een letser van LETS Limburg.
Terugbetaling treinkosten
Letsers die met de trein komen krijgen hun treinkosten terugbetaald door LETS Vlaanderen. Ben je minder mobiel en is de trein voor jou geen optie? Neem contact op met ons!

SAVE THE DATE!

LETS Vlaanderen-feest op zaterdag 14 september in Tielt

LETS-dag op zondag 24 november in Oostende

info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven