LETS Vlaanderen vzw
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-FLASH LETS-debatdag 2020

Ook de LETS-debatdag moet zich aanpassen aan de coronamaatregelen. In mei organiseren we een online ‘blijf in uw kot’ editie. Het worden inspirerende lezingen, fijne gesprekken en interessante workshops. Dit mag je niet missen!

Programma

Zaterdag 16 mei, 10u tot 11u
Coördinator Sabrina neemt je mee in het verhaal van LETS Vlaanderen: wat staat er nog gepland voor 2020? Wat zijn de plannen voor de volgende beleidsperiode? Hoe evolueert de ondersteuning van de LETS-groepen? Wat wil jij weten?
Zaterdag 16 mei, 13u30 tot 14u30
Hoe wordt er geletst tijdens een lockdown en in tijden van social distancing? Letsers stellen hun goede praktijken voor en staan paraat om jouw vragen te beantwoorden. Hoe maak je mondmaskers met vrijwilligers? Hoe lets je via Zoom? Hoe organiseer je een online kletscafé? Dit en meer tijdens deze workshop! Kom en deel jouw ideeën of laat je inspireren.
Woensdag 20 mei, 20u tot 21u
Het nieuwe LETS-platform LetsC viert dit jaar zijn eerste verjaardag. Ondertussen zijn al 15 LETS-groepen overgestapt en staan 6 groepen klaar om de stap te zetten. Dirk, de trekker van het platform, Frans, onze IT consulent, beantwoorden al jouw vragen rond het platform en geven je zicht op de plannen voor de toekomst. Ook Rudi staat steeds voor je klaar om support te bieden.
Donderdag 28 mei, 20u tot 21u
We kijken allemaal uit naar het einde van het coronatijdperk. We kunnen met een schone lei herbeginnen. Wat nemen we mee uit deze lockdown? We hebben kunnen herbronnen en kneden aan een beter scenario. In deze workshop staan we even stil bij de vele veranderingen die optreden in onze maatschappij. We gaan een reis maken door het LETS-landschap en halen wat post-corona inspiratie op. Want samen zijn we sterker dan ooit. Laat je inspireren!

Nodig jouw vrienden uit op Facebook

Iedereen is welkom dus deel het event met jouw vrienden!

follow-1_w256_facebook.png

info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven