Nieuws vanuit Lets Vlaanderen
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken
Lets Vlaanderen
E-flash september

De campagne van 2020 gaat over ‘talent’. Dankzij het ontdekken van hun talenten vinden mensen hun plaats in onze gemeenschap. Ze ontdekken dat ze écht iets te bieden hebben en zo meebouwen aan een warme samenleving. Iedereen heeft talent en met onze campagne tonen we dit graag aan.

Ontdek je talenten

De talenten van mensen blijven in onze maatschappij vaak verborgen. We verstoppen ze onder beweringen dat we niets kunnen en nergens echt in uitblinken. We zijn ‘gewoon’, niet speciaal of uniek. Dit is een grote misvatting want iedereen heeft talenten. Een beter inzicht in deze talenten brengt je niet alleen dichter bij jezelf, je verdiept er ook de relatie mee die je hebt met anderen. Ga met ons op ontdekking naar welke talenten er bij jou verborgen zitten en ontdek zo het verschil tussen talentbloei en talentontwikkeling.

Organiseer en neem deel aan activiteiten

Je kan veel over talent lezen, maar natuurlijk ontdek je jouw talenten het best wanneer je er actief mee aan de slag gaat. Zet je graag samen met ons talent sterker op de kaart? En wil je als letser, coach, organisatie, vereniging, … graag een activiteit organiseren hierover? Neem contact met ons op via: woutervd@lets.vlaanderen

Oproep - LETS-10 daagse

Het hoogtepunt van onze campagne is het weekend van 21 en 22 november. Dit wordt de afsluiter van een 10-daagse waarbinnen we tal van activiteiten organiseren. We roepen daarom ook alle LETS-groepen op om dan LETS-activiteiten te organiseren. Tijdens de 10-daagse zetten we LETS sterker op de kaart. Organiseer je een LETS-activiteit, neem dan zeker met ons contact op. Wij helpen met de verdere promotie en nemen deze activiteit op binnen de ruimere campagne.

Tijdvoortalent.be

Meer informatie over onze campagne kan je steeds vinden op onze website tijdvoortalent.be. De komende weken verzamelen we hier verschillende activiteiten. Kom ook jouw talent ontdekken en lees meer over talentbloei. Er staat veel te gebeuren de komende weken en maanden. Volg ons dus zeker ook via onze Facebookpagina, zodat je niets mist van onze campagne.
info@letsvlaanderen.be | http://www.letsvlaanderen.be/
Wellekensstraat 45 – 9300 Aalst
Vlaanderen verbeelding werkt
Online bekijken | Uitschrijven