Our Phone Number: 053 730 821 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Verenigingen in de 21e eeuw

Onze diensten, maak er gebruik van

Verenigingen in de 21e eeuw

Ook voor verenigingen is promotie tegenwoordig van het allergrootste belang. Met Snel&Wel en Kla4 probeert Welzijn.net hieraan ondersteuning te bieden.

Kla4 verzorgt het ontwerp en het drukken van affiches, flyers, brochures, tijdschriften… voor allerlei organisaties, verenigingen en particulieren.

Onze koeriers bij Snel&Wel bedelen het drukwerk vervolgens met de fiets.

Maak gebruik van de sociale economie.

Ter inspiratie een paar recent geleverde diensten:

  • Honderden seniorenkalenders verzendingsklaar maken (Kla4) én ter plaatse bezorgen (Snel&Wel) - (voor de gemeente Denderleeuw)
  • Duizenden cd-doosjes voorzien van sticker, duizenden boeken voorzien van veiligheidsdraad (voor de stad Aalst, bibliotheek Utopia)
  • 150 visitekaartjes - ontwerp en afdruk voor een nieuw eenmansbedrijf (Deinze)
  • Polyvalente zaalhuur – Het Wereldhuis: o.m. Weight Watchers, familiefeest, lezing vriendenkring BNP Paribas Fortis, leslokaal Agentschap Inburgering,…
  • Ontwerp en copy van drankbonnetjes
  • Website-ontwerp (voor HANDEL Samen en Sociaal – secr. Stad Aalst)

Ons geheim

Voor velen is het een revelatie dat de sociale economie zo veelzijdig is. Iedereen kent de Kringwinkels en sociale restaurants. Daarnaast maakt de Vlaamse overheid ook vele andere diensten mogelijk, waar mensen sociaal tewerkgesteld worden en zo hun beroepsvaardigheden verder ontwikkelen. Telkens gaat het om maatschappelijk nuttige diensten.

Dank zij de verschillende werkopdrachten kunnen wij doorlopend werk verzekeren voor onze medewerkers. Een belangrijk kenmerk van de sociale economie is de persoonlijke begeleiding op maat.

Maatwerk bieden we ook aan onze klanten. In onze planning houden we zoveel mogelijk rekening met ieders wensen. Voor de mailings kunnen we de uitdraaggebieden verregaand aanpassen. Het soort kantoordiensten waar Kla4 voor kan gevraagd worden, groeit maandelijks.

Ook jij wint

Goede diensten aan een goede prijs! Iedereen is winnaar: de samenleving krijgt milieuvriendelijke sociale tewerkstelling, de klant krijgt een voordelige en interessante dienstverlening.

Close