Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Vrijwilligerswerk

banner02.jpg

Vrijwilligers gezocht!

Onze werking kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Ze nemen praktische taken op zich of denken mee over nieuwe projecten, delen expertise of ondersteunen medewerkers. Zo staan vrijwilligers bijvoorbeeld in voor een warm onthaal in het Wereldhuis. Anderen, die technisch onderlegd zijn, doen de herstellingen van apparaten in onze Repair Cafés.


Wil je graag meewerken aan onze projecten? Wil je jezelf inzetten om onze samenleving wat warmer te maken? Wil je mensen die het echt nodig hebben groeikansen geven? Geef ons een seintje en wie weet kan jij je binnenkort helemaal uitleven bij Steunpunt Welzijn.

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om heel diverse taken op te nemen. Zowel wie zich wil engageren voor een continue ondersteuning als wie af en toe wil bijspringen is welkom.

We zoeken dan ook voortdurend naar nieuwe vrijwilligers met verschillende interesses die zich voor korte of lange tijd willen engageren. Neem zeker een kijkje bij onze oproepen als je interesse hebt om mee te werken.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

1 6 3

Vlotte verteller

Vlotte schrijver

Medewerker
De Doorgeverij

4 2 5

Begeleider workshop

Fietsenhersteller

Hulpkoerier

9 7

CRM-vrijwilliger

Campagnebeest 

       ____________________________________________________________________________________________________________________________________

wr01.jpg wr03.jpg wr04.jpg

Waarom doe je vrijwilligerswerk?

Wie zijn onze vrijwilligers?

Praktisch

Close