Our Phone Number: 053 73 08 93 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Missie en Doelen

MISSIE EN DOELEN

Sociale economie

Als erkende lokale diensteneconomie-onderneming en maatwerkafdeling leveren we een breed aanbod diensten in de regio’s Aalst en Vlaamse Ardennen.

Op die manier kunnen we mensen, voor wie de arbeidsmarkt een grote drempel heeft, werkkansen bieden en helpen groeien. Dit kan binnen heel diverse projecten zoals administratieve ondersteuning (KLA4), bij een fietskoerierdienst (Snel&Wel)…

Onze klanten zijn voornamelijk verenigingen, bedrijven en openbare besturen. Zij maken gebruik van een breed aanbod aan diensten en organiseren activiteiten in het Wereldhuis, onze ontmoetings- en leerplek in Aalst.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor heel wat diensten en initiatieven.

Warme samenleving

Dezelfde organisatiestructuur geeft ons de mogelijkheid om ons tweede doel te bereiken: het maatschappelijk weefsel in ons werkingsgebied versterken en een waardevolle partner zijn binnen de lokale en sociale economie.

We doen dit via de activiteiten binnen onze maatwerkdiensten (Kla4, Snel&Wel) maar werkten bijvoorbeeld ook een platform voor deeleconomie uit: Helpende Handjes.

Alle initiatieven van Steunpunt Welzijn hebben omwille van dit tweede deel van onze missie een sociaal aspect en helpen mensen verbinden.

Close