Our Phone Number: 053 89 06 28 Our Email Address: steunpunt@welzijn.net

Ben jij de gezochte vrijwilliger?

Ben jij de gezochte vrijwilliger?

28 augustus 2020 om 16:30 by Peter Dauwe

Steunpunt Welzijn zoekt: vrijwilliger met communicatietalent

Ben je iemand die goed overweg kan met sociale media? Vind je een open en duidelijke communicatie belangrijk? Beschik je over de nodige digitale skills en redactionele vaardigheden?

Dan ben jij de persoon die we zoeken! Steunpunt welzijn is op zoek naar een communicatietalent die weet van aanpakken en zijn/haar talenten wil inzetten in het kader van onze organisatie.

  • Taak 1: Je bent mee verantwoordelijk voor de communicatie van een evenement of bijeenkomst. Je voert mee de promotie en tracht zoveel mogelijk mensen te mobiliseren en enthousiasmeren.
  • Taak 2: Het verzorgen van een online post, het opmaken van een leuke affiche/flyer, het verzorgen van een website lay-out…. Zijn allerhande zaken waarmee we bij jou terecht kunnen voor ondersteuning.

Binnen onze organisatie krijg je de ruime om je eigen talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Daarnaast draag je ook op sociaal/maatschappelijk vlak je steentje bij. Voor verder inlichtingen, kan je ons steeds contacteren via rosanner@steunpuntwelzijn.be of telefonisch op het nummer 053/89.06.26. Meer informatie over onze organisatie, kan je terugvinden via onze website: http://www.welzijn.net/. We kijken er alvast naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Close